DIRECTOR

david-gonzalez-banda-jove

DAVID GONZÁLEZ SANJUÁN

Neix a Alzira, el 1968, comença els seus estudis en l'especialitat de Trombó i Bombardí en la Societat Musical d'Alzira, amb D. Rafael Tortajada Durà. Segueix els seus estudis de música al Conservatori Superior de Música "Mestre Rodrigo" de València amb els professors Rafael Tortajada i Antonio Soriano, obtenint el Títol de Professor de Trombó. Realitza cursos de perfeccionament amb els professors Pedro Botía i Armin Rosin.

L'any 1995 entra a formar part de l'Orquestra Simfònica Ciutat de Màlaga fins a 1998, ha tocat sota la batuta de directors com Aldo Ceccato, M. A. Gómez Martínez, Rafael FRÜBECK de Burgos, Odón Alonso, Jesús López Cobos, etc. També ha col · laborat amb músics de prestigi mundial com Ray Charles.

Ha col · laborat en diveras ocasions amb l'Orquestra de València, destacant les actuacions en l'Any Puccini sota la direcció de directors com Miguel Ángel Gómez Martínez, Manuel Galduf, Gian Andrea Nosseda etc.

L'any 2002 obté el Títol Superior de Trombó en el Conservatori Oscar Esplá d'Alacant. Des del 2001 és professor d'Educació Secundària, en l'especialitat de Música al col·legi Acadèmia Xúquer d'Alzira, a més actualment imparteix classes de Trombó i Bombardí, Música de Cambra, Llenguatge Musical i Orquestra en el Centre Professional de la Societat Musical d'Alzira.

Des de 2004 dirigeix ​​la banda infantil, participant en les trobades de societats Musicals realitzats en Pobla Llarga i L'Alcúdia.

Actualment des de 2010 dirigeix ​​la Banda Jove de la Societat Musical d'Alzira.

X