DIRECTOR

estudio

Llicenciat en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb Pilar Vañó i Manuel Galduf, Mikael Celda González, va ser considerat com “un dels directors més brillants de la seua generació”, finalitzant els seus estudis amb les màximes qualificacions.
Nascut a Orleans (França), s’inicia en la música amb el violí com a instrument. Ha treballat amb professors de reconegut prestigi com Pilar Mor, Miguel Ángel Gorrea, Evelio Tieles i Vartan Manoogian.

A més realitza diferents cursos de Direcció amb Francisco Cabrelles, Juan Antonio Espinosa, Enrique García Asensio, Bruno Aprea, Colin Metters, Jorma Panula, Kurt Masur i Bernard Haitink.

Durant els anys 2012 i 2013 és convidat com a alumne a les classes magistrals impartides en el Palau Reina Sofia de València pel seu llavors director titular Omer Mier Wellber.
Ha actuat al costat d’Orquestres com l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, Orquestra Municipal de València, Orquestra Ciutat de Torrent, Grup Instrumental de València, Orquestra Filharmònica d’Andalusia i Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, treballant amb directors de la talla de Manuel Galduf, Miguel A. Gómez Martinez, Yaron Traub, George Prêtre i Zubin Mehta, entre altres, realitzant concerts en sales tan destacades com Palau dels Arts Reina Sofia de València , Palau de la Música de València, Auditori de Castelló, Auditori de Lleó, Auditori Euskalduna de Bilbao, Auditori Kursaal de Sant Sebastià, Central Hall de Edinburgo, Auditori de Grenoble (França) i National Theater and Concert Hall de Taipei (Taiwan).

Ha dirigit diferents Orquestres Nacionals i Internacionals en diferents països com França, Alemanya, Itàlia, Àustria, Regne Unit, Bulgària, Romania, Taiwan, destacant la gira realitzada a Taiwan al costat de la “Taiwanese National Youth Orchestra”, com a director convidat en 2012. El seu repertori com a Director inclou tot tipus de gèneres, des de Música Simfònica, Òpera, Música per a Banda, Música Contemporània, etc.
Posseeix en la seua trajectòria diferents gravacions de CD i DVD.
Actualment és el Director Titular , de la “Societat Musical d´Alzira” i de l’Orquestra “La Lírica” de Silla, així mateix és Director Artístico de la “JOSC” (Jove Orquestra Simfònica de Castelló) 

X